Aktuálně

Zveřejněno 22. 12. 2023

Akce Odlož mobil v knihovně

Proběhne: 1. 12. 2023 – 1. 4. 2024

Od 1. 12. se Městská Knihovna Týnec Nad Sázavou zapojila do smysluplného projektu ODLOŽ MOBIL V KNIHOVNĚ.
Máme dvě sběrná místa. Jedno je samozřejmě u nás v knihovně, box najdete hned u vstupu do knihovny. Druhé sběrné místo je vytvořeno na městském úřadě v podatelně.

"Odlož mobil v knihovně" je společný projekt neziskové organizace ASEKOL a Středočeského kraje, jehož smyslem je rozšíření povědomí o třídění vysloužilého drobného elektrozařízení.


CÍLEM KAMPANĚ je oslovit čtenáře všech věkových kategorií s osvětou o tom, že třídění drobného vysloužilého elektrozařízení má opravdu smysl, co se následně děje s odevzdaným elektrozařízením a kde mohou vysloužilé elektro odevzdávat.
ODEVZDEJ vysloužilý mobilní telefon v knihovně a VYHRAJ poukázku na nákup knih až za 2000 Kč nebo jednu z více než 90 volných vstupenek pro pět osob do galerie nebo muzea ve Středočeském kraji!


CO SE STANE S VYBRANÝMI MOBILY
Veškeré vybrané mobilní telefony budou předány neziskové společnosti Remobil, z.s. která za každý odevzdaný mobilní telefon přispěje částkou 10 Kč na aktivity Jedličkova ústavu a škol. Zároveň zajistí předání všech odevzdaných mobilních telefonů k odborné recyklaci nebo využití na náhradní díly, včetně likvidace osobních dat.


MOBILY MŮŽETE DONÉST DO KNIHOVNY, NEBO NA MĚSTSKÝ ÚŘAD DO 1. 4. 2024


Vyhodnocení a předání výher proběhne 23. dubna 2024.

Zpět na seznam aktualit